DE STUDIO 2021-11-01T21:17:56+00:00

de Werkwijze

van HAIR KITCHEN

BIJ HAIR KITCHEN WERKEN WE ALTIJD VANUIT ONZE DRIE KERNWAARDEN: KWALITEIT, OOG VOOR DETAIL EN PERSOONLIJKE AANDACHT. DAT BEGINT AL BIJ DE ONTVANGST, WAAR JE WELKOM WORDT GEHETEN MET EEN KOPJE VERSE KOFFIE OF THEE. EVEN EEN MOMENT VOOR JEZELF CREËREN, WAAR HET HELEMAAL OM JOU DRAAIT.
Vervolgens gaan we samen kijken naar je wensen en naar wat het beste bij je past -zowel qua haar als make-up. Hierbij werken we niet alleen volgens de laatste trends, maar ook op gevoel en met jarenlange ervaring. Geen persoon is hetzelfde, ook geen kapsel is hetzelfde. Daarom werken we niet met een modelboek, maar laten we ons inspireren door jou. Ook als je nog geen idee hebt voor welke look je wilt gaan, vinden wij dat idee samen met jou!
Je loopt gegarandeerd met een grote glimlach de deur uit, relaxed en vol zelfvertrouwen.

de Kernwaarden

van HAIR KITCHEN

HAIR KITCHEN WERKT VANUIT DRIE KERNWAARDEN: KWALITEIT, OOG VOOR DETAIL EN PERSOONLIJKE AANDACHT.
Mede door jarenlange ervaring weet Sanne precies waar ze voor wilt staan en hoe ze deze kwaliteiten kan doorvertalen wanneer jij in de stoel zit.

Kwaliteit

Hair Kitchen gaat altijd voor de hoogste kwaliteit. Dat komt niet alleen door de jarenlange ervaring en de beste producten, maar ook door de continue scholing en cursussen die Sanne volgt. Hierdoor blijft zij altijd up-to-date van de nieuwste looks, laatste trends en vernieuwende technieken.

Oog voor detail

Het kleinste detail kan de grootste invloed hebben op het eindresultaat. Daarom werkt Sanne met liefde voor het vak en een authentieke werkwijze, met aandacht en oog voor detail.

Persoonlijke aandacht

Bij Hair Kitchen draait alles om maatwerk. Ieders wensen en behoeften zijn tot slot anders. Daarom bespreken we altijd uitgebreid jouw wensen qua look, haar en make-up. Sanne haalt hierbij inspiratie uit de kleinste details, waardoor zij zeker weet dat jij de deur uitloopt met een look die precies bij jou past.

THE GIRL BEHIND THE SCISSORS

BIJ HAIR KITCHEN WORD JE GEKNIPT DOOR SANNE GOMMERS. AL SINDS ZIJ EEN KLEIN MEISJE WAS HIELD ZE ERVAN BEZIG TE ZIJN MET HAAR HANDEN. HET WAS AL METEEN DUIDELIJK DAT ZE EEN CREATIEF BEROEP ZOU GAAN UITOEFENEN.

Na de middelbare school begon Sanne op de kappersacademie te Venlo en is ze na enkele stages terecht gekomen bij een gerenommeerde salon in de omgeving van Venray. Hier heeft ze ruim 7 jaar ervaring opgedaan en zichzelf ontwikkeld tot een professioneel haarstylist.

Maar omdat Sanne meer uitdaging ambieerde, begon ze als bedrijfsleider bij een bekende landelijke kappers-franchise in Boxmeer. Ook hier haalde ze niet genoeg voldoening uit, waarna ze heeft geholpen met het opzetten van een grote nieuwe salon in Venlo, tevens als bedrijfsleider. Toch bleek het dat ze ambities had om voor zichzelf te beginnen. Dit deed Sanne samen met twee andere haarstylistes, wat resulteerde in een goedlopende salon.

Na enkele jaren bleek dat Sannes ambitie, professionaliteit en passie voor het vak nog meer groeiruimte nodig hadden. De keuze om volledig voor haarzelf te kiezen was gemaakt!

het Begin

van HAIR KITCHEN

Eind 2016 is Hair Kitchen gecreëerd en gestart in Venray. Volledig op eigen kracht, waarin Sanne direct al haar passie en energie kwijt kon. Vanaf de start is Hair Kitchen al een goedlopende salon en is Sanne nog steeds helemaal in haar element.
“Hair Kitchen is een totaalconcept voor haar en make-up. Hierbij staan kwaliteit, oog voor detail en persoonlijke aandacht altijd voorop. Ik vind het belangrijk om een sfeervolle plek te creëren waar gezelligheid belangrijk is en waar gasten een moment voor zichzelf hebben. Eventjes zonder alle hectiek van alledag, maar pure focus op jezelf.”
Aldus Sanne.

de Merken

van HAIR KITCHEN

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, maar ook voor session werk, prestatiegericht, milieubewust en dierproefvrij. KEVIN.MURPHY ontwikkeld haarverzorgingsproducten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste huidverzorgingstechnologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

Ontdek

Bij NOIR Stockholm streven we ernaar om mode en haar dichter bij elkaar te brengen. Bij de ontwikkeling van het haarverzorgingsmerk Noir Stockholm wilden we de perfecte combinatie van stijl en verzorging creëren. We hebben besloten om geen concessies te doen aan de verzorgende eigenschappen van de producten, noch aan de functionaliteit. Onze producten zijn gebaseerd op de beste grondstoffen van de natuur en gemaakt in de modernste formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van uniek voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en behandelingen, evenals zeer conditionerende, maar uitzonderlijk effectieve stylingproducten. Alle producten zijn ontworpen om te worden gecombineerd om een op maat gemaakte haarverzorgingsroutine te creëren voor elke individuele behoefte. Alle producten zijn uitgebreid getest in de salon, op de set en op het podium.

Ontdek

Bij PUPA draait het allemaal om creativiteit, design, trends en Italie! Rood is de kleur van PUPA's ziel: Vol van passie en vitaliteit... Rood als de energie om iedere dag een nieuwe vorm van expressie te creëren. Met kleuren, texturen en een gevoel voor emotie. PUPA blijft continue doorontwikkelen, mede dankzij  wetenschappelijk onderzoek en de laatste technologieën en innovaties: PUPA is topkwaliteit make-up en gezichtsverzorging met uitstraling!

Ontdek

ik help je graag!

met elk haar-idee of inspiratie

contact Hair Kitchen