SESSION.SALON 2018-06-25T11:26:40+00:00

Project Description

SESSION.SALON

KEVIN.MURPHY

Afgelopen jaar heb ik met Hair Kitchen de titel KEVIN.MURPHY SESSION.SALON behaald.
Maar wat is een SESSION.SALON nu eigenlijk? In deze blog lees je hier meer over. Ook heb ik een aantal foto’s bijgevoegd om een goede impressie te geven van die dag.
KEVIN.MURPHY SESSION.SALONS zijn een ‘elite’ groep van salons die de maatstaf hebben gezet op het gebied van topkwaliteit in haarverzorging.
Als KEVIN.MURPHY SESSION.SALON hoor en ervaar ik als eerste wat er in de wereld van KEVIN.MURPHY gebeurt. Ook zijn de SESSION.SALONS de eerste als het gaat om het leren van nieuwe stylingtechnieken van Kevin Murphy zelf en zijn ook de eerste plek om de nieuwste KEVIN.MURPHY-producten te ervaren.
En als KEVIN.MURPHY SALON.STYLIST ben ik diegene die deelneemt aan een onderwijsprogramma dat speciaal is ontworpen om kappers de fijne kneepjes van de nieuwste stylingtechnieken bij te brengen op JOU. Als stylist en salon geloof ik net zo veel in KEVIN.MURPHY het merk, het product en het concept als KEVIN.MURPHY zelf. Voor de ultieme KEVIN.MURPHY.EXPERIENCE hoef je dus niet verder te zoeken, maar kun je gewoon terecht bij Hair Kitchen.